• Inici
  • Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

En primer lloc, t'agraïm l'interès que has mostrat per Camping Joan Bungalow Park al enviar-nos els teu CV. T'informem que a l'inscriure't a aquesta oferta, a Camping Joan SL, tractarem les teves dades, per l'interès que tenim en valorar el teu perfil i considerar la teva candidatura pel procés de selecció pel que has aplicat, o per altres que en el futur puguem obrir.

Sleep en drop bestanden hier of Browse
arrossega aquí el teu CV en format PDF

Excepte que ens diguis el contrari, conservarem les teves dades fins que es tanqui el procés de selecció i, en tot cas, durant els 12 mesos següents a la seva recepció. No els utilitzarem per a cap altra finalitat i únicament els facilitarem a tercers quan sigui legalment obligatori.

Per descomptat, en qualsevol moment podràs exercitat els teus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i altres que reconeix la legislació vigent dirigint-te a Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. i, si ho consideres oportú, presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

“Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19”
logos fons europeu - servei ocupació

Beloning

Newsletter

Kom naar Camping Joan

Passeig Marítim, 88
4385 Cambrils (Tarragona - Spanje)
+34 977 364 604

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons!

© 2022. Camping Joan Bungalow Park *** [KT-000101]. Alle rechten voorbehouden.