• Inici
  • Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

En primer lloc, t'agraïm l'interès que has mostrat per Camping Joan Bungalow Park al enviar-nos els teu CV. T'informem que a l'inscriure't a aquesta oferta, a Camping Joan SL, tractarem les teves dades, per l'interès que tenim en valorar el teu perfil i considerar la teva candidatura pel procés de selecció pel que has aplicat, o per altres que en el futur puguem obrir.

Arrastra y suelta archivos aquí o Examinar
arrossega aquí el teu CV en format PDF

Excepte que ens diguis el contrari, conservarem les teves dades fins que es tanqui el procés de selecció i, en tot cas, durant els 12 mesos següents a la seva recepció. No els utilitzarem per a cap altra finalitat i únicament els facilitarem a tercers quan sigui legalment obligatori.

Per descomptat, en qualsevol moment podràs exercitat els teus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i altres que reconeix la legislació vigent dirigint-te a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. i, si ho consideres oportú, presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Colaboradores

Camping Joan - Cambrils Turisme
Camping Joan - Costa Dorada
Camping Joan - Campings Tarragona
PortAventura World
PortAventura World
Catalunya Turisme
Campingnavigator Partnership
Acsi
Campingkey Europe

Reconocimientos

Camping Joan - Adac Tipp Camping
Camping Joan - Anwb Erkend Camping
Camping Joan - TripAdvisro Travelers' Choice
Camping Joan - Acsi
Camping Joan - Safe Tourism

Newsletter

Ven a Camping joan

Passeig Marítim, 88
4385 Cambrils, Tarragona
977 364 604

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Síguenos

© 2022. Camping Joan Bungalow Park *** [KT-000101]. Todos los derechos reservados.